Terug in je eigen kracht 20170522

headerphil

Diepgaande levenslessen voor geluk van binnenuit

Leef je meer voor anderen dan voor jezelf? Is er geen balans in je leven? Ben je je eigen ik verloren en je pad kwijt? Wil je keuzes gaan maken vanuit je hart? Voel je dat er meer is en dat je bestemd bent voor een grootser leven?

fotovanphill

bloem1

Hoe zou het voor je zijn als:
bloem1

Je geen last meer hebt van teleurgestelde familie?
Je kan loslaten wat mensen van je denken?
Je keuzes kan maken vanuit je hart zonder schuldgevoel?
Je weet wie je bent, wat je wilt en je er ook voor durft te gaan?
Je niet meer zo streng zou zijn voor jezelf?
Stress plaats zou maken voor balans?

‘Je hoeft niet geweldig te zijn om te beginnen,
je hoeft alleen maar te beginnen om geweldig te zijn.’

Online training ‘Terug in je eigen kracht’

In mijn online training ‘Terug in je eigen kracht’ coach ik echt gemotiveerde mensen die voor zichzelf willen gaan kiezen en hun droomleven willen gaan realiseren. Maar die nu nog worden tegengehouden door verleden en heden. Mensen die net zoals jij bestemd zijn voor een grootser leven.

Ik help je om meer zelfvertrouwen op te bouwen. Om je verleden op zo een manier los te laten dat het je nu niet meer negatief beïnvloedt. Ik help je anders te leren denken en meer in het nu te gaan leven. Om je perfectionisme, faalangst en onzekerheden te overwinnen. Achter je kernwaarden te komen en je leven daar naar in te richten. Je hoeft geen onnodige ballen meer in de lucht te houden. Je gaat krachtige keuzes maken.

En vanaf nu kan dat gewoon veilig thuis vanaf je bank! In een prachtig volledig online programma. Waar je als je eenmaal meedoet, levenslang toegang toe hebt.

bloem1

Wat is je eigen kracht?
bloem1

Ik zie je kracht als datgene wat jou sterk maakt. Wat je zelfvertrouwen geeft. Wat er voor zorgt dat je voor jezelf durft te kiezen. Wat er toe leidt dat je in contact staat met je intuïtie en je jouw pad kan volgen.

Herken je dit?

Ben je onzeker over wat mensen van je denken en wil je alles perfect doen?
Heb je weinig zelfvertrouwen en eigenwaarde?
Heb je last van angsten, zorgen en stress?
Ben je een buitenstaander in je eigen leven?
Voel je wel dat er meer is in het leven, maar kun je het nog niet grijpen?

Hoe zou het voor je zijn als je voor jezelf kon kiezen
en het leven ging leiden dat jij wilt en verdient?

Prioriteiten stellen en keuzes maken vanuit je hart. Zorgen en angsten houden je niet meer in hun greep. Leren loslaten. Balans vinden tussen jezelf, je gezin, je werk, je vrienden, je hobby’s. Een einde maken aan je onzekerheid, perfectionisme en faalangst. Geen constante rusteloosheid, vermoeidheid, hoofdpijn, buikpijn of last van je schouders en nek.

Dat je eindelijk je eigen onderneming kan starten of je droombaan vindt. Lekker met je gezin huisje, boompje, beestje zijn. Ga je wonen in het boerderijtje waar je al je heel lang van droomt. Geen constante stress meer die je hoofd en lijf in zijn greep heeft. Genieten van de kleine dingen in het leven. Leven vanuit gevoel. Vol zelfvertrouwen en energie door de dagen gaan. De beren op de weg zijn veranderd in uitdagingen die jij aandurft.

bloem1

Over mij
bloem1

Mijn naam is Phil van Son. Ik ben psycholoog, Master of Science en lifecoach. Maar dat zijn maar gewoon labels. Ik ben het meest geschoold door het leven. Door de dingen die ik vroeger heb meegemaakt, door vele verre lange reizen te maken, door liefde te ontvangen en kwijt te raken.

Ik ben hoogsensitief, helderwetend, en heldervoelend. Ik vind persoonlijke ontwikkeling heel erg belangrijk. Ik zit nooit stil, wil mezelf altijd blijven ontplooien. Zowel op menselijk niveau in het dagelijks leven en als onderneemster. Ik heb meerdere extra trainingen en masterclasses gevolgd zodat ik jou kan helpen met de recentste en beste methodes.

In mijn programma ‘Terug in je eigen kracht’ help ik echt gemotiveerde mensen zelfvertrouwen te ontwikkelen en hun droomleven te realiseren. Zodat je weet dat je het waard bent en je het leven gaat ontvangen dat je wilt en verdient. Niet meer stuurloos en doelloos verder, maar gericht bereiken wat jij wilt.

Je bent waarschijnlijk al een lange tijd bezig om lekkerder in je vel te gaan zitten. Je hebt van alles geprobeerd: van minder werken, tot meer rust, tot yoga, tot groene smoothies, misschien heb je zelfs al een wereldreis geprobeerd of denk je er nu over na?

Je zoekt geluk. Het simpele geluk. Je hebt al op zo veel plekken gezocht. Waarom kun je het niet gewoon vinden? Waarom is het zo moeilijk? Die vragen heb ik mijzelf ook gesteld.

phill

Mag ik je helpen?

Ik heb door mijn moeilijke jeugd nooit geleerd om van mezelf te houden. Het gevoel dat ik waardeloos was, was altijd aanwezig. Ik heb jarenlang geworsteld met mezelf. Ik heb van alles uitgeprobeerd wereldreizen, studies, boeken, cursussen, therapieën, hulpverleners, psychotherapeuten, meditaties, yoga, mindfulness. You name it, I tried it.

Ik ben nu gelukkig. Heel erg gelukkig.

Ik sta in mijn eigen kracht. Ik ben mijn eigen eerste prioriteit. Ik sta in contact met mijn gevoel. Ik ben in lijn met mijn intuïtie. Ik weet wat ik wil en ik ga ervoor. Ik heb mensen losgelaten en nieuwe mensen in mijn leven verwelkomd. Ik heb mijn eigen plek. Ik ben dankbaar en optimistisch. Ik lach problemen toe en zeg: kom maar op mij krijg je niet klein. En dat krijgen ze ook nooit. Zelfs als er iets ergs gebeurt en ik vreselijk moet huilen, dan nog voel ik diep van binnen het krachtige vertrouwen dat ik het red en het sowieso goed komt.

heart

En ik was eerst jou.

Dat je halverwege de dag denkt: was het maar vast morgen. Dat als je huilt, het voelt alsof het een zwart gat is. Dat je leeft voor anderen. Je geeft alles weg aan anderen, maar jezelf gun je niets. Je wordt vaak teleurgesteld door mensen, wat jouw gevoel van waardeloosheid alleen maar bevestigt. Terwijl je eigenlijk eens goed moet kijken naar de balans in de relatie en die meer in evenwicht moet brengen. Er zijn heel veel dingen die je wel zou willen doen, maar die doe je niet. Je kiest nooit voor jezelf. Je hebt vaak hoofdpijn en last van je schouders en nek. Je staat stijf van de spanning. Er is geen balans in je leven. Er is geen balans in je hoofd. Er is geen balans in je relaties.

Het is tijd voor verandering. Jij bent bestemd voor een grootser leven. Ik voel en jij voelt het.

Mijn zoektocht duurde jaren. JAREN… Dat wens ik niemand toe. Daarom ben ik een nieuwe zoektocht begonnen, wat heb ik allemaal gedaan en wat werkte wel en niet. Alles wat niet werkt heb ik voor je achterwege gelaten en alles wat wel werkt heb ik stapsgewijs, overzichtelijk en simpel voor jou in de online training ‘Terug in je eigen kracht’ verwerkt.

Mag ik je coachen naar duurzaam geluk dat van binnenuit komt en dat je overal mee naar toe kan nemen?

In deze 10 weken durende training leer ik je:

Hoe je eindelijk je levensverhaal gaat omarmen, zodat je niet meer achtervolgd wordt door je verleden.
Hoe je in contact komt met je gevoel.
Je zelfvertrouwen opbouwen.
Hoe je kan leven in het hier en nu.
Hoe je om kan gaan met stress zodat je er geen last van hebt.
Hoe je balans creëert in je leven.
Hoe je niet meer beperkt denkt door het verhaal wat je meedraagt, maar denken vanuit je nu-zelf.
Hoe je kan gaan loslaten. Loslaten van je oude relatie, je huidige relatie, je angsten, je zorgen, je gepieker en je negatieve gedachten.
Hoe je jezelf onvoorwaardelijke liefde en steun kan geven. Die onvoorwaardelijke liefde en steun die je eigenlijk altijd nog van je ouders verlangt.
Hoe negativiteit en angsten je leven niet meer hoeven te beheersen.
Hoe je je perfectionisme, faalangst en onzekerheid kan overwinnen.
Om te luisteren naar je lichaam.
Om je intuïtie te gaan volgen.
Hoe je weer energiek en optimistisch door de dagen kan gaan.
Wat je kernwaarden zijn.
Hoe je kan gaan leven vanuit je kernwaarden.
Hoe je je kan omringen met mensen die je stimuleren en hoe je afscheid kan nemen van mensen die je leven negatiever maken.
Hoe je achter je grenzen komt en zorgt dat mensen er niet meer over heengaan, ook jijzelf niet.
Hoe je keuzes kan maken vanuit je hart.
Hoe je gemakkelijk wat ballen die je omhoog houdt, kan laten vallen zonder schuldgevoel.

“Je ziet de wereld niet zoals hij is. Je ziet de wereld zoals je denkt dat hij is.” – Socrates

Zo ziet het programma eruit:

Het online programma ‘Terug in je eigen kracht’ is een super gaaf interactief online programma. Het duurt 10 weken. De start van de volgende ronde is op maandag 12 juni.

Als je je inschrijft ontvang je een inlogcode om je in de speciale online academie in te loggen. Waar voor jou het materiaal klaar staat. Niet alles in één keer tegelijkertijd, zodat je niet meer weet waar je het moet zoeken. Maar gewoon rustig week voor week. Er zullen een aantal webinars zijn (online live bijeenkomsten) waarin ik je vragen kan beantwoorden, je kan leren van elkaar en waarin we samen nog wat opdrachtjes doen. Er is ook een besloten Facebookgroep voor alle gelijkgestemden zoals jij. Zodat je onderling ervaringen kan uitwisselen, naar elkaar kan luisteren, tips kan geven en een fijn netwerk hebt dat jou begrijpt zoals jij hen begrijpt. Natuurlijk zal ik ook deelnemen in de Facebookgroep en actief aanwezig zijn. Je hoeft je transformatie niet alleen te doen.

bloem1

Het programma bestaat uit:
bloem1

Levenslange toegang tot alle lesmaterialen, alle updates en de nieuwe rondes.
Tien online lessen die je in je eigen tempo kunt volgen.
Meditaties en visualisaties door middel van audio’s.
Exclusieve video’s en presentaties.
Worksheets met praktische oefeningen, inzichten en nadenkvragen.
10 keer een Facebook live voor het beantwoorden van jouw vragen, het vieren van je successen en met extra tips en opdrachtjes.
Mijn persoonlijke coaching.
Een netwerk van gelijkgestemden; het is zo fijn om met mensen te kunnen sparren en delen die dezelfde reis als jij aan het maken zijn.
Een besloten Facebookgroep waar je voor van alles terecht kan: van je vragen tot het delen van je verhalen en ervaringen.
Bonussen en andere verrassingen.

De opbouw van het programma:

Week 1

Zelfcompassie here we come

Je gaat je levensverhaal omarmen. Niet alleen de mooie dingen, nee ook de stomme dingen. Jezelf steunen in moeilijke tijden. Niet zo streng zijn voor jezelf. Het vergeven van anderen en het vergeven van jezelf, geeft zo een vrijheid.

Herprogrammering

Week 2

Herprogrammering van je gedachtegang

Je gedachten zijn beelden die je zelf hebt gemaakt. Zijn je gedachten de waarheid? Welke verhalen draag je met je mee? Met elke stap wordt je verhaal een stukje lichter. Hoe praat jij tegen jezelf? Fouten maken mag, het moet zelfs.

Ik schrijf mijn eigen verhaal

Week 3

Ik schrijf mijn eigen verhaal

Van je verhaal-zelf naar je nu-zelf. Vrij van je verhaal. Je verhaal wordt in plaats van een last een kracht. Jij bent de baas. Dat voelt lekker. Helemaal in het hier en nu. Dag verleden.

Emotionele vrijheid

Week 4

Emotionele vrijheid

Je emoties worden niet langer weggestopt of genegeerd. Je gaat geen vlak neutraal leven meer leiden. We zorgen dat je niet overspoeld wordt met negatieve gevoelens. Jij bent sterk. Zeg maar dag tegen je masker en tegen je muur. We gaan de diepte in.

Thank you life

Week 5

Thank you life

Jij kan het en dat ga je voelen! Het heerlijke optimistische gevoel komt naar je toe. Wat ben je dankbaar. Stralend door de dagen ook al zijn het niet je beste dagen. Here we go!

Route naar eigenliefde

Week 6

Route naar eigen liefde

Je bent echt goed bezig. We hebben veel werk verricht, vooral jij! Nu is het tijd om eens te gaan kijken naar je grenzen. Wat zijn je grenzen eigenlijk? En hoe bescherm je je grenzen?

Terug naar de kern

Week 7

Terug naar de kern

Back to basic. Hoe is het met je lichaam? Opdrachtjes en meditaties om dicht bij jezelf te blijven, naar je innerlijke stem te luisteren en om naar je lichaam te luisteren.

Reaching for the stars

Week 8

Reaching for the stars

Wat zijn je verlangens? Wat maakt het leven de moeite waard? Wat is je droom? Wat inspireert jou? Wat motiveert jou? Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Tijd om dat te gaan ontdekken!

Koers houden

Week 9

Koers houden

Wat vind je belangrijk in het leven? Wat zijn jouw waarden en prioriteiten? Welke ballen ga je laten vallen? Je leert jezelf je eigen eerste prioriteit te maken. Je gaat doen wat jij belangrijk vindt. There is no way back!

Week 10

Week 10

Feeling the power

Je leert omgaan met blokkades en met de weerstand van je omgeving. Dromen zijn vertaald in duidelijke stappen. Je gaat actie ondernemen. Je gaat je unieke pad bewandelen.

Nieuw! De bonusknop!

New experiences

Verschillende talentvolle experts met hun eigen hyper expertise hebben speciaal voor jou als deelnemer bonussen gemaakt om jouw transformatie nog meer te verdiepen.

We starten op maandag 12 juni.

Extra bonussen!! Meld je aan voor 12 mei 23:59
en maak kans op een van de volgende prijzen:


Francien is transpersonal life & business coach zij richt zich op lichtwerkers, aarde-engelen, (voormalig) heksen en geïnspireerde zielen. Je voelt je vrij en welkom bij haar.
Ze leert je om overvloed te manifesteren, en dat niet alleen ze is zelf één en al overvloed en liefde. En daarom mag ik van haar aan één van de gelukkige deelnemers van de Terug In Je Eigen Kracht training haar programma: ‘Manifesteer moeiteloos overvloed’ weg ter waarde van €197 weggeven!

Francien van den Boomen van www.deultiemeintentieverklaring.nl

Marian is spiegelcoach. Ze werkt vanuit het mooie principe dat de wereld om je heen de afspiegeling is van de wereld in jezelf. Jij reflecteert iets op de ander en de ander spiegelt dat terug. The law of attraction. Aan één van de gelukkigen geeft zij een spiegelskypesessie weg van een uur twv €97,-

Marian Zonneveld- van Tour van www.deblauwezon.net

Nicole is bewustzijnscoach en fotograaf. Zij leert jou om van jezelf te houden en je unieke VrouwenKracht te omarmen. Zij werkt exclusief voor vrouwen die zich volledig willen overgeven aan het vrouw zijn! Zij inspireert, motiveert en daagt je uit om je comfortzone te vergroten en jouw lichaam, jouw tempel te eren. Nicole geeft een gehele outdoor sexy fotoshoot Free Yourself incl een 5-daagse online spiegeltraining You Are Enough twv € 475 weg! Deze VIP dag is inclusief lunch en prachtige sensuele foto’s! “You are beautiful. Own it. Show it.”

Nicole Henssen van www.bodyandsoul.pictures

Pilar is systeem therapeut en opsteller. Vertrouwelijkheid en een gevoel van veiligheid vind ze erg belangrijk en daar baseert ze dan ook de sessies op. Door een individuele opstelling komen er waardevolle inzichten boven over thema’s zoals vanuit je kracht leven, je hart volgen, je verbinden aan anderen, de relatie met je ouders en belemmerende patronen. Pilar geeft een individuele opstelling weg van anderhalf uur!

Pilar Bosch van https://lemniscaatverbinding.nl

Elske is karaktercoach speciaal voor grote en kleine meisjes. Ze is zelf echt een meisje meisje. Ikzelf stiekem ook en daarom vind ik het zo leuk dat ik een super prijs van haar mag verloten. Elske geeft een karakterschets twv €349 weg. Dit bestaat uit een online in te vullen test, coachingsafspraak van 1,5 uur en 30 min Skype. Hierna heb je inzicht in je eigen karakterstructuren, de valkuilen, kwaliteiten en ontwikkelkansen. Als een soort gebruiksaanwijzing van je eigen karakter.

Elske Kolkman van www.fiederelske.nl

Petra is practical lifecoach en geeft één 1-op-1 sessie van een uur weg waarin zij als privé-detective de innerlijke opsporing doet naar jouw kracht en jou helpt je vertrouwen terug te krijgen om op te krabbelen na een onrustige periode. Zodat jij weer rust in je hoofd krijgt om weer nieuwe zaken op te pakken. Het is niet altijd duidelijk wat er scheelt bij vage klachten zoals buikpijn, overgewicht etc. Vaak is de oorzaak te vinden in het relationele.

Petra Tappij Gielen van Leeuwen van www.petratappijgielen.nl

Marjan is gelukexpert. Het is haar missie om tienduizenden jonge mensen te inspireren en te motiveren om alles uit zichzelf te halen zodat ze zelf hun ultieme geluk kunnen gaan fabriceren! Ze geeft een VIP deelname aan haar online programma: ‘Meer geluk ik je leven’ weg ter waarde van €349 weg!

Marjan Van de Bult van www.fabriceerjouwgeluk.nl

We gaan beginnen over…

We starten op maandag 12 juni 2017

Er zijn drie programma opties.

Het BASIS online programma voor de echte Do It Yourselfer. Dit is een volledig programma met alle tools, opdrachten, video’s en audio’s om jouw droomleven te realiseren.

Het PLUS programma is inclusief de terug in je eigen kracht community waar je gelijkgestemden vindt en groepscoaching dmv interactieve FBlive uitzendingen en de besloten Facebookgroep.

Het VIP programma biedt je de mogelijkheid om 1-op-1 door mij gecoacht te worden. Hierbij zitten naast de terug in je eigen kracht community en groepscoaching, ook intensief mailcontact en 7 gesprekken met mij. Waarvan 1 kennismakingsgesprek (30 min), 5 coachingsgesprekken (50 min) en 1 dieptegesprek met kaartlegging (90 min). Er zijn 10 vip plaatsen beschikbaar.

3
1

3
2

3
2

Wil je weten of het VIP programma voor jou geschikt is?
Vraag hier een gratis 1-op-1 kennismakingsgesprek aan.

Gratis kennismakingsgesprek

bloem1

Deelnemers over mijn coaching:
bloem1

Lieve Phil,

Wat heeft TIJEK mij ontzettend veel gebracht, wat heb jij me veel gebracht. Ik ben ontzettend blij en trots op mezelf dat ik destijds de keuze heb gemaakt om werk van mijzelf te maken, en mijzelf de VIP versie waard te vinden!
Want ja, de VIP versie heeft mij ontzettend veel geboden. Ruggenspraak, extra inzicht, een duwtje in de rug en energie.
De training zit goed in elkaar, er is een fijne opbouw en er is ondersteuning op alle vlakken. De academie, de webinars, live uitzendingen, het mailcontact en de gesprekken. Ik had dit traject met niemand anders willen doen dan met jou Phil, zoveel energie en zo heerlijk gewoon. Ik kon ontzettend goed met Phil levellen.
Het heeft me ontzettend veel gebracht. Vaak zagen de mensen om mij heen de veranderingen eerder dan ikzelf. Ik sta een stuk krachtiger, positiever en bewuster in het leven. Mijn agenda ziet er tegenwoordig anders uit, en ik weet waarvoor ik sta en wat ik wil in het leven.

Ontzettend bedankt!

Johanne

“Afgelopen jaar besloot ik dat het tijd was om in mezelf te investeren. Met de keuze voor een vaste kantoorbaan en een huurcontract had ik een degelijk leven, maar ik was niet gelukkig. Al jaren had ik ‘wilde’ ideeën over wat ik zou willen doen met mijn leven, maar nooit zette ik een eerste stap. Via Google zocht ik naar een lifecoach en zo kwam ik terecht bij Phil. Dankzij haar online programma heb ik ontdekt hoe het leven van mijn dromen eruit ziet en met haar persoonlijke begeleiding heb ik ook de eerste stappen gezet. Waar ik me voorheen liet leiden door mijn eigen twijfel heb ik nu geleerd om in mezelf te geloven en het gewoon te doen. Nu, aan het eind van mijn coachingstraject bij Phil heb ik een andere baan, mijn eigen blog en mezelf officieel gepresenteerd als tekstschrijfster. En het mooiste is dat dit nog maar het begin is. Bedankt Phil!”

Wendy van den Bersselaar – www.uitjebubbel.nl 

 

De training heeft door het volgen van de stappen veel bij mij in gang gezet.  Ik heb de stappen in mijn eigen tempo gevolgd. Ik ervoer soms weerstand bij een oefening, als ik deze dan toch uit ging voeren bracht het me juist veel. De oefening over vergeving heeft mij diep geraakt en veel in beweging gebracht op een positieve manier. Ik heb sommige stappen overgeslagen en later weer opgepakt dat werkte voor mij het beste. Ik kon op sommige momenten bijvoorbeeld niet de rust vinden om de meditatie te doen dan was het te druk in mijn hoofd. Op rustige momenten kwamen deze ook echt binnen. Ik heb het een en ander veranderd in mijn leven zo ga ik verhuizen naar een prachtige plek. Ik ben ervan overtuigd dat dit op mijn pad kwam door het in gang zetten van de beweging met daardoor het creëren van de juiste flow. Ik kwam een maand of twee geleden tot de conclusie dat ik wilde verhuizen, weg wilde van waar ik nu was. Nu 2 maanden later is het een feit zonder zoeken, zomaar in mijn schoot geworpen en zonder al te veel na te denken en vooral te voelen. Binnen een dag geregeld.  Toen besefte ik dit is synchroniciteit, niet kijken naar wat je niet wilt, maar eruit halen wat je wel wilt. Het is een diep proces geweest ik heb er veel van geleerd en ik leer nog steeds.

Dank je Phil, dat je maar veel mensen op deze manier in beweging mag brengen

Het is zo de moeite waard!!

Angela

 

Ik ben aan mijn coachingstraject begonnen eind 2015, omdat ik enorm vast zat in mijn relatie en op mijn werk. Ik had geen hoop in de toekomst en ik had geen enkele richting. Na de eerste sessie kreeg ik meteen huiswerk, waar ik weinig zin in had, maar toen ik er eenmaal aan begon, zag ik in dat mijn huiswerk erg nuttig was. Het huiswerk liet mij beter inzien hoe ik mij voelde en gaandeweg was ik bepaalde gevoelens aan het verwerken. Door de sessies heen, begon ik mij veel beter te voelen. Phil is niet alleen een goede luisteraar, maar zij kan ook mooi metaforen geven. Wanneer ik helemaal overweldigd werd door mij gevoelens, liet Phil mij zien dat je ik mezelf niet hoef te identificeren met gevoelens. Ik kan mijn gevoelens van een afstand zien. Ik kan onder de waterval staan en alle zwaarte van het water op mijn schouders voelen, maar ik kan ook een stap naar achter zetten en gewoon naar de waterval kijken. Op deze manier kon ik meer van mijn sterke gevoelens afstand nemen en zo kon ik meer rust in mijn hoofd krijgen. Ik heb veel kunnen bereiken met behulp van mijn coachingstraject. Ik heb sinds een paar maanden een nieuwe baan, ik heb mijn ongezonde relatie verlaten, ik woon in een nieuwe stad en ik ben weer hoopvol over mijn eigen toekomst. Phil is iemand die heel goed kan aanvoelen hoe iemand zich voelt. Zij kan zich heel goed inbeelden aan de hand van de gesprekken die wij voerden. Ik zag mezelf echt groeien door de gesprekken heel en dat liet Phil ook merken, ik vond de bevestiging erg mooi. Ondanks alle vooruitgang die ik heb geboekt, zou ik nog steeds graag met Phil willen spreken, omdat onze gesprekken mij altijd veel positieve energie gaf. Phil bedankt!!

Payam

Veel gestelde vragen

+ Ik heb het ontzettend druk, ik weet niet of het me elke week lukt om hier mee bezig te zijn

Ik ben zelf ook altijd erg druk dus ik kan het mij helemaal voorstellen dat je dat denkt. Je kan het programma gewoon in je eigen tempo volgen. We starten wel met iedereen tegelijkertijd zodat het ook makkelijker is om ervaringen uit te wisselen als je op hetzelfde punt bent. Maar maak je niet druk als je “achterloopt” dit is jouw transformatie en je hebt levenslang toegang tot het programma en ook alle updates helemaal gratis erbij. Aan iedere ronde mag je weer opnieuw meedoen en alle informatie blijft altijd tot je beschikking.

+ Hoeveel tijd vragen de lessen?

Je krijgt tien weken lang elke week toegang tot een les. Deze les kan bestaan uit opdrachten, meditaties, visualisaties, inzichtvragen, schrijftaakjes en/of video’s. De ene week vraagt meer actie dan de andere. Juist omdat dit een online programma is, kun je de lessen helemaal in je eigen tempo volgen wanneer het jou uitkomt. Heb je meer tijd nodig, dan is dat geen probleem. Want je blijft levenslang toegang houden tot de lessen en alle updates helemaal gratis erbij. Gemiddeld ben je zo’n 2-4 uur per week kwijt aan de lessen. Maar dat is ook afhankelijk van hoe intensief jij de lessen volgt.

+ Ik weet niet of het programma op het juiste moment in mijn leven komt…

De vraag is denk ik meer, gun jij jezelf op dit moment de tijd, ruimte en het geld om met jouw problemen aan de slag te gaan? Je blijft het waarschijnlijk druk hebben, wanneer zou het voor jou wel het juiste moment zijn?

+ Zijn de kosten aftrekbaar voor de belasting?

Ja, de kosten kun je opvoeren als scholingskosten. Check even het laatste standpunt van de belastingdienst, omdat wetgeving soms verandert.

+ Ik vind dat wel erg veel geld voor iets dat helemaal online is.

Dat snap ik. Ik durf te zeggen dat je geen risico loopt met jouw investering. Ik heb al mijn kennis en ervaring met dit programma verbonden. Bovendien blijf je levenslang toegang houden tot de modules: alle veranderingen, toevoegingen en extra’s krijg je er dus gratis bij en je kunt je altijd opnieuw aansluiten bij een groep die start. Bedenk voor jezelf: waar loop ik nu tegen aan, waar heb ik last van. Is het me deze investering waard?

+ Wat nu als ik niet tevreden ben of erachter kom dat de training niet bij me past?

Het is altijd spannend om aan iets nieuws te beginnen vooral als het zo dicht bij je ziel ligt. Je kan tot 2 weken na inschrijving gebruik maken van de Geld Terug Garantie. Bij het opsturen van al je ingevulde huiswerk, krijg je van mij je geld terug.

+ Ik vind dat wel erg goedkoop voor een volledig coachprogramma.

Misschien, maar het is gewoon mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen in hun kracht te komen. Wie weet dat ik de volgende keer de prijs verhoog, dus grijp je kans!

+ Werkt een online programma? Levert persoonlijk contact niet meer op?

Sommige mensen vinden face-to-face nog steeds het prettigst. Voor die mensen bied ik via het VIP-programma persoonlijke coaching. Maar het BASIS programma is een echt heel goede manier om te leren, juist omdat je de oefeningen in je eigen tijd en tempo kunt doen. Daarnaast is er begeleiding van mij in de besloten Facebookgroep en tijdens de live webinars. En het is ook een hele veilige manier, omdat je helemaal jezelf kunt zijn. Als je niet lekker in je vel zit is de deur uitkomen soms al een hele opgave. Via het online programma kan ik je helpen terwijl je veilig thuis op de bank kan blijven zitten. Je hoeft je tranen niet in te houden omdat je het voorschut vindt dat mensen op straat je dan zien. Je bent namelijk gewoon lekker thuis. Doordat het een online programma is zit je niet meer reistijd wat voor ons drukke mensen altijd mooi meegenomen is. Niet onhandig met de bus of trein. Geen benzinekosten. En niet fietsen door de regen terwijl je paraplu steeds binnenstebuiten waait. Ik heb er zo een hekel aan als dat gebeurd.

+ Hoe lang kan ik het programma gebruiken?

Je hebt levenslang toegang tot het programma, alle materialen en de besloten FB-groep.

+ Maar mijn situatie is toch uniek, hoe kan een online programma dan helpen?

Iedere ervaring is uniek, dat klopt. Maar veel mensen worstelen wel met dezelfde thema´s. En juist het delen en leren van elkaar, van andere gelijkstemden, is heel erg waardevol. Niet meer dat ‘ik ben gek’-gevoel, maar erachter komen dat wat je voelt en wat je denkt normaal is. De Facebook groep is ook echt een fijne plek om begrepen te worden en erkenning te voelen. Je kunt van elkaar leren en elkaar feedback geven en dat is zo waardevol. Ik ben zelf ook actief in de Facebook groep, waar ik vragen beantwoord, inzichten deel en tips en adviezen geef. Als blijkt dat je behoefte hebt aan meer persoonlijke begeleiding van mij, geef dat dan aan, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

+ Ik zit niet op facebook, wat nu?

De Facebook groep werkt echt helend. Het is een inspiratiebron. Een bron vol herkenning. Mensen die je begrijpen en mensen die jij ook een handje kan helpen, dat voelt altijd zo fijn. Je kunt je voor de duur van het programma aanmelden bij Facebook en aan het eind van het programma je account weer opheffen als je verder niks met Facebook wilt.

bloem1

Twijfel je of het wat voor je is?
bloem1

Mag ik je iets vragen?

Hoe zou jouw leven eruit zien over 5 jaar als je doorgaat zoals je nu bezig bent? Probeer die vraag eens eerlijk voor jezelf te beantwoorden.

Zou je dan dolgelukkig zijn, dan is het inderdaad niet de juiste investering.
Zou je spijt hebben van de verloren jaren omdat je niet helemaal jezelf bent en niet het beste aan jezelf kan geven? Dan is het absoluut de investering waard.

Jij staat nu nog op een punt dat je ervoor kan zorgen dat je geen spijt krijgt als je over 5 jaar terug kijkt op jouw leven. Laat mij je helpen. Terug in je kracht te komen. En je droomleven te gaan realiseren vol zelfvertrouwen en eigenliefde. Je weet dat je het waard bent.

Twijfel je nog?

Heb je vragen over het online programma, stel je vraag dan via het contactformulier.

We starten op maandag 12 juni 2017

Er zijn drie programma opties.

Het BASIS online programma voor de echte Do It Yourselfer. Dit is een volledig programma met alle tools, opdrachten, video’s en audio’s om jouw droomleven te realiseren.

Het PLUS programma is inclusief de terug in je eigen kracht community waar je gelijkgestemden vindt en groepscoaching dmv interactieve FBlive uitzendingen en de besloten Facebookgroep.

Het VIP programma biedt je de mogelijkheid om 1-op-1 door mij gecoacht te worden. Hierbij zitten naast de terug in je eigen kracht community en groepscoaching, ook intensief mailcontact en 7 gesprekken met mij. Waarvan 1 kennismakingsgesprek (30 min), 5 coachingsgesprekken (50 min) en 1 dieptegesprek met kaartlegging (90 min). Er zijn 10 vip plaatsen beschikbaar.

3
1

3
2

3
2

Wil je weten of het VIP programma voor jou geschikt is?
Vraag hier een gratis 1-op-1 kennismakingsgesprek aan.

Gratis kennismakingsgesprek

“Owning our story can be hard but not nearly as difficult as spending our lives running from it.” – Brené Brown